OBAVEŠTENJA

MERE PREVENCIJE TOKOM BORAVKA NA KAMPU

Iako nam predstoji popuštanje mera, ukidanje vanrednog stanja i vraćanje u "normalan" tok života, nije na odmet da Vas upoznamo s merama prevencije koje će biti primenjene tokom boravka na jezičkim kampovima u Srbiji radi dodatne sigurnosti naših polaznika:

1. Socijalna distanca tokom izvođenja programa - S obzirom da su naše grupe svakako manjeg broja (od 6 do 8 polaznika) i da se organizuju na otvorenom, našim polaznicima neće biti teško da budu na međusobno bezbednoj razdaljini tokom izvođenja nastavnog i nenastavnog programa.

2. Higijena - Treba li pominjati obavezno pranje ruku? Naravno da ne! To je navika koju su naši polaznici stekli u najranijem detinjstvu, a sama briga o higijeni na našim kampovima je bila oduvek primenjena. Samo je potrebno da se polaznici (pre dolaska u kamp) dodatno upoznaju s izmenjenim pravilima koji će biti dostavljeni roditeljima/starateljima najkasnije 2 nedelje pred početak.

3. Dezinfekcija - naši divni domaćini će vršiti redovnu dezinfekciju svojih ugostiteljskih objekata, što podrazumeva sve zatvorene (sobe i restorani) i otvorene (bašte i letnjikovci) prostore sa pripadajućim inventarom.   

*

*

*

REZERVIŠITE SADA, PLATITE KASNIJE!!!

Pre svega, želimo da se zahvalimo svim roditeljima naših polaznika na razumevanju i poverenju u ovim vanrednim okolnostima.

Zajedničkom disciplinom uz veliku dozu optimizma, a s obzirom na trenutni broj prijava, verujemo da će ovosezonski letnji kampovi itekako biti posećeni!

Nudimo mogućnost da već odaberete termin i kurs, a platite tek nakon okončanja vanredne situacije i Vaše konsolidacije.

*

*

*

ODLUKA MINISTARSTVA TURIZMA

Zbog novonastale situacije, odlukom Ministarstva turizma, sva turistička putovanja koja treba da budu realizovana do 15.05. se otkazuju, a LETNJA SEZONA SE NORMALNO REALIZUJE U SKLADU SA PRETHODNO UGOVORENIM ARANŽMANIMA!

U prevodu, kampovi u našoj organizaciji (u Srbiji i Švajcarskoj) će se odvijati u poznatim terminima:

Fruška gora: od 28.06. do 01.08.2020.
Tamiški konaci: od 28.06. do 08.08.2020.
Sent Bernard: od 28.06. do 11.07.2020.

*

*

*

Kontaktirajte nas za više informacija:
info@frilingue.rs
+381 (0)69 73 16 77