Studenti, profesionalci...

Jezički kursevi za odrasle

Jezički kursevi za odrasle

Dugi niz godina sarađujemo sa mnogobrojnim školama u svetu. Naše škole su akreditovane od strane ministarstva i poseduju zavidno iskustvo u organizovanju jezičkih kurseva.
Naše partnerske škole nude celokupan program koji pored učenja jezika uključuje i brojne aktivnosti, eksurzije i izlete.
U ponudi imamo mnogobrojne mogućnosti.
Ne oklevajte da nas kontaktirate ukoliko imate dodatna pitanja!Učenje u jednoj od sledećih destinacija

Kurs nemačkog jezika Frilingue

Nemačka

Lokacija


Odaberite pravi kurs za Vas!

Odaberite kurs po Vašoj želji preko našeg pretraživača!


Pretraživač kursa

5 razloga da odaberete Frilingue

Letnji jezički kamp

12 godina

Internacionalni kamp

Frilingue je uspešnim decenijskim radom dostigao visoku pozicioniranost kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu pružajući priliku polaznicima da se usavršavaju, stiču nova poznanstva i razmenjuju iskustva.

Bezbednost

Naglasak stavljamo na mlade, odgovorne i motivisane strane predavače kreirajući prijateljsku internacionalnu atmosferu i osećaj sigurnosti u bezbednom okruženju.

Lokacije

Naši kampovi se organizuju na veoma atraktivnim lokacijama, orkuženim prirodom i bogatim vannastavnim sadržajem.

Nastavnički kadar

Naši mladi, nasmejani i kreativni predavači koriste se zabavnim i interaktivnim metodama kako bi časove učinili što zanimljivijim i privlačnijim za polaznike. Fokus je uvek na KONVERZACIJI!

Časovi jezika

Naši kursevi jezika se organizuju u malim grupama od 6 do 8 polaznika, pružajući bolji kontakt između predavača i polaznika i više mogućnosti da se fokusira na individualne potrebe svakog člana grupe.

Pretraživač kurseva
;