Liddes

Prirodni raj

Jezički kampovi u Sent Bernardu!

Kako je Švajcarska poznata u svetu po predivnim pejzažima, planinskim stazama i jezerima okruženim grandioznim Alpima, tako je kanton Valis poznat po tome unutar same Švajcarske. Sam region, pored predivnog biljnog i životinjskog sveta, izuzetno čistog vazduha, nezagađene prirode i visokog nivoa usluge, krije istorijsku mističnost i raznovrsnost mesta koje se mogu staviti u kategoriju „must see“.

Možete poći putem uređenih planinskih ruta kojem su hodili veliki istorijski osvajači poput Hanibala, Karla Velikog i Napoleona i koje počinju od samog praga odmarališta, ili pak želite uživati u pogledu na grandiozan Mont Blanc. Možda želite da posetite jedno od mnogobrojnih obližnjih turističkih destinacija kao što su MontreuxLausanneZermatt itd. Izbor je na Vama.
Jezičke škole u: Liddes


Lokacija


Odaberite pravi kurs za Vas!

Odaberite kurs po Vašoj želji preko našeg pretraživača!


Pretraživač kursa

5 razloga da odaberete Frilingue

Letnji jezički kamp

13 godina

Internacionalni kamp

Frilingue je uspešnim decenijskim radom dostigao visoku pozicioniranost kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu pružajući priliku polaznicima da se usavršavaju, stiču nova poznanstva i razmenjuju iskustva.

Bezbednost

Naglasak stavljamo na mlade, odgovorne i motivisane strane predavače kreirajući prijateljsku internacionalnu atmosferu i osećaj sigurnosti u bezbednom okruženju.

Lokacije

Naši kampovi se organizuju na veoma atraktivnim lokacijama, orkuženim prirodom i bogatim vannastavnim sadržajem.

Nastavnički kadar

Naši mladi, nasmejani i kreativni predavači koriste se zabavnim i interaktivnim metodama kako bi časove učinili što zanimljivijim i privlačnijim za polaznike. Fokus je uvek na KONVERZACIJI!

Časovi jezika

Naši kursevi jezika se organizuju u malim grupama od 6 do 8 polaznika, pružajući bolji kontakt između predavača i polaznika i više mogućnosti da se fokusira na individualne potrebe svakog člana grupe.

Pretraživač kurseva
;