Liddes

Prirodni raj

Jezički kampovi u Sent Bernardu!

Kako je Švajcarska poznata u svetu po predivnim pejzažima, planinskim stazama i jezerima okruženim grandioznim Alpima, tako je kanton Valis poznat po tome unutar same Švajcarske. Sam region, pored predivnog biljnog i životinjskog sveta, izuzetno čistog vazduha, nezagađene prirode i visokog nivoa usluge, krije istorijsku mističnost i raznovrsnost mesta koje se mogu staviti u kategoriju „must see“.

Možete poći putem uređenih planinskih ruta kojem su hodili veliki istorijski osvajači poput Hanibala, Karla Velikog i Napoleona i koje počinju od samog praga odmarališta, ili pak želite uživati u pogledu na grandiozan Mont Blanc. Možda želite da posetite jedno od mnogobrojnih obližnjih turističkih destinacija kao što su MontreuxLausanneZermatt itd. Izbor je na Vama.
Odaberite pravi kurs za Vas!

Odaberite kurs po Vašoj želji preko našeg pretraživača!


Pretraživač kursa

5 razloga da odaberete Frilingue

Letnji jezički kamp

14 godina

Internacionalni kamp

Frilingue je uspešnim decenijskim radom dostigao visoku pozicioniranost kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu pružajući priliku polaznicima da se usavršavaju, stiču nova poznanstva i razmenjuju iskustva.

Bezbednost

Naglasak stavljamo na mlade, odgovorne i motivisane strane predavače kreirajući prijateljsku internacionalnu atmosferu i osećaj sigurnosti u bezbednom okruženju.

Lokacije

Naši kampovi se organizuju na veoma atraktivnim lokacijama, orkuženim prirodom i bogatim vannastavnim sadržajem.

Nastavnički kadar

Naši mladi, nasmejani i kreativni predavači koriste se zabavnim i interaktivnim metodama kako bi časove učinili što zanimljivijim i privlačnijim za polaznike. Fokus je uvek na KONVERZACIJI!

Časovi jezika

Naši kursevi jezika se organizuju u malim grupama od 6 do 8 polaznika, pružajući bolji kontakt između predavača i polaznika i više mogućnosti da se fokusira na individualne potrebe svakog člana grupe.

Pretraživač kurseva
;