Cambridge

Edukacija, sofisticiranost i šarm!

Unapredi engleski jezik u studentskoj preston

Cambridge predstavlja simbol multikulturalizma i jedan od najboljih studentskih gradova na svetu! Ovaj grad na severu Londona je glavni centar akademskog i intelektualnog života, a pored istoimenog Univerziteta poseduje još mnogo drugih svetski priznatih institucija (King’s College Choir,knjižara Press, bezbroj muzeja i drugih kulturnih mesta)

Škola jezika Select English vam nudi priliku da unapredite engleski jezik u okruženju prepunom mladih studenata uz veoma zanimljiv dvonedeljni ili četvoronedeljni program.
Odaberite pravi kurs za Vas!

Odaberite kurs po Vašoj želji preko našeg pretraživača!


Pretraživač kursa

5 razloga da odaberete Frilingue

Letnji jezički kamp

16 godina

Internacionalni kamp

Frilingue je uspešnim decenijskim radom dostigao visoku pozicioniranost kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu pružajući priliku polaznicima da se usavršavaju, stiču nova poznanstva i razmenjuju iskustva.

Bezbednost

Naglasak stavljamo na mlade, odgovorne i motivisane strane predavače kreirajući prijateljsku internacionalnu atmosferu i osećaj sigurnosti u bezbednom okruženju.

Lokacije

Naši kampovi se organizuju na veoma atraktivnim lokacijama, orkuženim prirodom i bogatim vannastavnim sadržajem.

Nastavnički kadar

Naši mladi, nasmejani i kreativni predavači koriste se zabavnim i interaktivnim metodama kako bi časove učinili što zanimljivijim i privlačnijim za polaznike. Fokus je uvek na KONVERZACIJI!

Časovi jezika

Naši kursevi jezika se organizuju u malim grupama od 6 do 8 polaznika, pružajući bolji kontakt između predavača i polaznika i više mogućnosti da se fokusira na individualne potrebe svakog člana grupe.

Pretraživač kurseva
;