Engleska

Autentična kultura

Uči engleski jezik u Engleskoj

"Ako želite da dobro jedete u Engleskoj, jedite tri doručka."

- V. Somerset Maugham

Iako možda nije prepoznatljiva po svojoj kuhinji, Engleska je rodno mesto Šekspira, fudbala, Beatlesa, mlečnih šoljica čaja i, naravno, engleskog jezika - zbog čega i dalje ostaje jedna od najpopularnijih destinacija za učenje.

Glavni grad London bio je drugi najposećeniji grad na svijetu u 2017. godini (odmah iza Hong Konga), s više od 17 miliona turista koji se okupljaju kako bi doživeli njegove zvukove i kultne znamenitosti, kao što su Big Ben, Buckingham-ska palata i Tower Bridge.

Engleska je, međutim, daleko od zemlje koja je definisana njenim kapitalom; bogata kultura i istorija, mirna sela i brojni drugi gradovi privlače ljude iz celog sveta, koji dolaze da uče, žive i istražuju.

Za ljubitelje sporta, Engleska je nezaobilazno hodočašće jer zemlja može tvrditi da je izmislila fudbal, kriket i ragbi - a možda i više. Sveobuhvatna Premijer Liga je najgledanija fudbalska liga na svetu, sa milionima navijača širom sveta koji se bore da gledaju kako se njeni moćni klubovi bore.

Bez obzira šta želite, Engleska obećava da će zadovoljiti sve ukuse (osim ako ne tražite sunce, naravno!). U tom slučaju, spakujte jedan mali kišobran i dođite na kurs engleskog jezika što pre!Odaberite pravi kurs za Vas!

Odaberite kurs po Vašoj želji preko našeg pretraživača!


Pretraživač kursa