Srbija

Osetite toplu Balkansku dobrodošlicu

Spoj tradicije i kulture

Ukoliko tražite zemlju koja će Vas dočekati širom raširenih ruku, onda ste na pravom putu.

Srbija je pravo mesto za Vas!

Teškoće nedavne prošlosti učinile su da narod u Srbiji postane otporan, ali i ujedinjeniji jer je samo zajedništvo bilo ključ opstanka. Priroda dobrodošlice srpskog naroda je mnogo više od prijateljske; radosno će Vas dočekati u bilo kojem gradu, sa zadovoljstvom će Vam ustupiti svoj topli dom i ponuditi bogatu tradicionalnu srpsku kuhinju, ne tražeći ništa zauzvrat!

Kada govorimo o samoj teritoriji zemlje, očaraće vas nepregledne ravnice na severu, u pokrajini Vojvodini, dok će vas prelepi planinski pejzaži u ostalim krajevima ostaviti bez daha. 

Beograd, glavni grad, je preplavljen građevinama koje predstavljaju idealan spoj moderne i tradicionalne arhitekture, pogotovo tvrđave sa koje se pruža pogled na ušće Save i Dunava.

Noćni život i muzika su posebna priča! Beograd sa svojim žurkama staje "rame uz rame" s Berlinom, dok je EXIT - muzički festival u Novom Sadu proglašen najboljim u Evropi.

Srbija je svakako zemlja u turističkom usponu koju tek treba da otkriju mnogi putnici, zato budite drugačiji i povedite ekipu u "istinsko srce Balkana"!  Destinacije

Jezički kamp u Srbiji Frilingue

Fruška gora

Odaberite pravi kurs za Vas!

Odaberite kurs po Vašoj želji preko našeg pretraživača!


Pretraživač kursa