Tamiški konaci

Prvi edukativni centar u Srbiji

Jezički kamp u Tamiškim konacima

Nedaleko od Pančeva, na površini od 1000ha smešten je prvi edukativni centar u Srbiji, „Tamiški konaci“. Novootvoreno odmaralište koje, zajedno sa farmom „Stari Tamiš“, čini interesantu turističku ali i obrazovnu sredinu kada je reč o upoznavanju dece sa primarnom poljoprivrednom proizvodnjom, stočarstvom, povrtarstvom, ratarstvom…
Cilj edukativnog centra je da kroz rad na farmi deca uče o poljoprivredi, bliže se prirodi i tako se upoznaju sa lancem organske, zdrave proizvodnje. Isto tako, imaju priliku da se bliže upoznaju sa životinjama.
Jezičke škole u: Tamiški konaci


Lokacija


Odaberite pravi kurs za Vas!

Odaberite kurs po Vašoj želji preko našeg pretraživača!


Pretraživač kursa

Gradovi

Jezički kamp u Srbiji Frilingue

Fruška gora

5 razloga da odaberete Frilingue

Letnji jezički kamp

13 godina

Internacionalni kamp

Frilingue je uspešnim decenijskim radom dostigao visoku pozicioniranost kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu pružajući priliku polaznicima da se usavršavaju, stiču nova poznanstva i razmenjuju iskustva.

Bezbednost

Naglasak stavljamo na mlade, odgovorne i motivisane strane predavače kreirajući prijateljsku internacionalnu atmosferu i osećaj sigurnosti u bezbednom okruženju.

Lokacije

Naši kampovi se organizuju na veoma atraktivnim lokacijama, orkuženim prirodom i bogatim vannastavnim sadržajem.

Nastavnički kadar

Naši mladi, nasmejani i kreativni predavači koriste se zabavnim i interaktivnim metodama kako bi časove učinili što zanimljivijim i privlačnijim za polaznike. Fokus je uvek na KONVERZACIJI!

Časovi jezika

Naši kursevi jezika se organizuju u malim grupama od 6 do 8 polaznika, pružajući bolji kontakt između predavača i polaznika i više mogućnosti da se fokusira na individualne potrebe svakog člana grupe.

Pretraživač kurseva
;