Fruška gora

Ostrvska planina u srcu ravnice

Fruška gora

Fruška gora, nekadašnje ostrvo u Panonskom moru, a od 1960. godine proglašena nacionalnim parkom prirode, je smeštena u Vojvodini, tačnije Sremu. Nalazi se na zapadno-istočnom pojasu dužine 80 km i širine 15km s najvišim vrhom, Crvenim čotom, koji dostiže 539m. Doline i obronci ove planine su prekriveni livadama, pašnjacima i žitnim poljima, voćnjacima i vinogradima sa poznatim vinskim podrumima.

Veoma dobra pozicioniranost planine pruža laku dostupnost, a brojna jezera, izletišta i vinske rute doprinose sve većim posetama sa svih strana sveta.  
Jezičke škole u: Fruška gora


Lokacija


Odaberite pravi kurs za Vas!

Odaberite kurs po Vašoj želji preko našeg pretraživača!


Pretraživač kursa

5 razloga da odaberete Frilingue

Letnji jezički kamp

16 godina

Internacionalni kamp

Frilingue je uspešnim decenijskim radom dostigao visoku pozicioniranost kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu pružajući priliku polaznicima da se usavršavaju, stiču nova poznanstva i razmenjuju iskustva.

Bezbednost

Naglasak stavljamo na mlade, odgovorne i motivisane strane predavače kreirajući prijateljsku internacionalnu atmosferu i osećaj sigurnosti u bezbednom okruženju.

Lokacije

Naši kampovi se organizuju na veoma atraktivnim lokacijama, orkuženim prirodom i bogatim vannastavnim sadržajem.

Nastavnički kadar

Naši mladi, nasmejani i kreativni predavači koriste se zabavnim i interaktivnim metodama kako bi časove učinili što zanimljivijim i privlačnijim za polaznike. Fokus je uvek na KONVERZACIJI!

Časovi jezika

Naši kursevi jezika se organizuju u malim grupama od 6 do 8 polaznika, pružajući bolji kontakt između predavača i polaznika i više mogućnosti da se fokusira na individualne potrebe svakog člana grupe.

Pretraživač kurseva
;