Kan

Osetite život prave filmske zvezde!

Unapredi francuski jezik u Kanu

Čak i čovek koji nikada nije gledao film i nikada nije bio u Francuskoj, brzo bi povezao ime Kan s oba pojma. Od 1949. godine ovaj glamurozni grad okuplja najpoznatije holivudske zvezde i dodeljuje najprestižnije nagrade u ovom oblasti.

Čitav sjaj i glamur koji donosi dugogodišnji filmski festival u gradu jasno je da se svi vide tokom cele godine, jer posetioci neretko mogu videti skupocene automobile koji kruže ulicama, kao i luksuzne jahte usidrene u zalivu koje se mogu veoma lako primetiti dok šetate čuvenim šetalištem La Croissette.

Međutim, Kan je raznovrstan i ima više da ponudi svojim posetiocima sem ukusa glamuroznog života: okolna prirodna lepota, obližnja priobalna ostrva i mnoštvo muzeja.

Dakle, bez obzira kojim povodom dolazite u Kan, uvereni smo da vam može ponuditi idealan boravak uz učenje jezika, naravno!
Odaberite pravi kurs za Vas!

Odaberite kurs po Vašoj želji preko našeg pretraživača!


Pretraživač kursa

5 razloga da odaberete Frilingue

Letnji jezički kamp

17 godina

Internacionalni kamp

Frilingue je uspešnim decenijskim radom dostigao visoku pozicioniranost kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu pružajući priliku polaznicima da se usavršavaju, stiču nova poznanstva i razmenjuju iskustva.

Bezbednost

Naglasak stavljamo na mlade, odgovorne i motivisane strane predavače kreirajući prijateljsku internacionalnu atmosferu i osećaj sigurnosti u bezbednom okruženju.

Lokacije

Naši kampovi se organizuju na veoma atraktivnim lokacijama, orkuženim prirodom i bogatim vannastavnim sadržajem.

Nastavnički kadar

Naši mladi, nasmejani i kreativni predavači koriste se zabavnim i interaktivnim metodama kako bi časove učinili što zanimljivijim i privlačnijim za polaznike. Fokus je uvek na KONVERZACIJI!

Časovi jezika

Naši kursevi jezika se organizuju u malim grupama od 6 do 8 polaznika, pružajući bolji kontakt između predavača i polaznika i više mogućnosti da se fokusira na individualne potrebe svakog člana grupe.

Pretraživač kurseva
;