Antib

Dopustite vašoj kreativnoj strani da bude insprisana!

Uči francuski jezik u Antibu na Azurnoj obali

Antib je odmaralište u južnoj Francuskoj, koje se nalazi između Nice i Kana na francuskoj rivijeri, poznatoj pod nazivom Côte d'Azur, posebno popularno među lokalcima. Osim što je poznat kao malo skriveno mesto za opuštanje, kupanje i uživanje u mediteranskom suncu, Antib je poznat i po starom gradu iz 16. veka, koji se nalazi unutar gradskih zidina i centriran oko Chateau Grimaldi.

Arhitektonska lepota i šarm Antiba privukla je pažnju mnogih poznatih slikara i pisaca, uključujući Grahama Greena, F. Scotta Fitzgeralda i Picassa, od kojih su svi predstavili grad u svojim delima. U Picassovom slučaju grad je rešio da se oduži otvaranjem muzeja unutar dvorca Grimaldi.

Kao što je slučaj sa većinom gradova na Azurnoj obali, šarmantnom starom gradu Antiba pridružio se novi grad koji se proširio duž obale, nudeći mnoštvo modernih barova, restorana i hotela, kao i mnoštvo jahti odakle se pruža prelep pogled na grad.

Pa zašto ne biste išli stopama mnogih umetničkih i književnih stvaralaca, unapredili francuski jeziki i predstavili se kulturi u inspirativnom gradu Antibu.
Jezičke škole u: Antib


Antib

Od 1640 EUR


Uzrast
13 - 17 godina
Smeštaj
Porodica domaćina
Smeštaj kampus - leto
Smeštaj kampus - proleće i jesen

Kursevi
Standardni kurs francuskog jezika
Intenzivni kurs francuskog jezika

Datumi početka kurseva
07.06 / 14.06 / 21.06 / 28.06 / 05.07 / 12.07 / 19.07 / 26.07 / 02.08 / 09.08 / 16.08 / 23.08 / 30.08 / 06.09 / 13.09 / 20.09 / 27.09 /

Lokacija


Odaberite pravi kurs za Vas!

Odaberite kurs po Vašoj želji preko našeg pretraživača!


Pretraživač kursa

Gradovi

Kurs francuskog jezika Frilingue

Kan

Kurs francuskog jezika Frilingue

Nica

5 razloga da odaberete Frilingue

Letnji jezički kamp

13 godina

Internacionalni kamp

Frilingue je uspešnim decenijskim radom dostigao visoku pozicioniranost kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu pružajući priliku polaznicima da se usavršavaju, stiču nova poznanstva i razmenjuju iskustva.

Bezbednost

Naglasak stavljamo na mlade, odgovorne i motivisane strane predavače kreirajući prijateljsku internacionalnu atmosferu i osećaj sigurnosti u bezbednom okruženju.

Lokacije

Naši kampovi se organizuju na veoma atraktivnim lokacijama, orkuženim prirodom i bogatim vannastavnim sadržajem.

Nastavnički kadar

Naši mladi, nasmejani i kreativni predavači koriste se zabavnim i interaktivnim metodama kako bi časove učinili što zanimljivijim i privlačnijim za polaznike. Fokus je uvek na KONVERZACIJI!

Časovi jezika

Naši kursevi jezika se organizuju u malim grupama od 6 do 8 polaznika, pružajući bolji kontakt između predavača i polaznika i više mogućnosti da se fokusira na individualne potrebe svakog člana grupe.

Pretraživač kurseva
;