Kampovi stranih jezika u Srbiji

Letnji jezički kampovi u Srbiji

Letnji jezički kampovi za decu i tinejdžere - Srbija

Unapredi engleski, nemački i francuski jezik sa polaznicima baš tvog uzrasta koji dolaze iz svih delova Srbije, ali takođe i drugih zemalja. Ujutro časovi u malim grupama, a u toku popodneva i večeri bogat i zanimljiv vannastavni program uz stalno prisustvo stranih predavača. Na taj nacin pružamo priliku polaznicima da konstantno vežbaju konverzaciju i prisvajaju akcente izvornih govornika. Pridružite se novoj Frilingue avanturi i još jednom nezaboravnom letnjem raspustu!

Leto
Lokacija


Odaberite pravi kurs za Vas!

Odaberite kurs po Vašoj želji preko našeg pretraživača!


Pretraživač kursa

5 razloga da odaberete Frilingue

Letnji jezički kamp

17 godina

Internacionalni kamp

Frilingue je uspešnim decenijskim radom dostigao visoku pozicioniranost kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu pružajući priliku polaznicima da se usavršavaju, stiču nova poznanstva i razmenjuju iskustva.

Bezbednost

Naglasak stavljamo na mlade, odgovorne i motivisane strane predavače kreirajući prijateljsku internacionalnu atmosferu i osećaj sigurnosti u bezbednom okruženju.

Lokacije

Naši kampovi se organizuju na veoma atraktivnim lokacijama, orkuženim prirodom i bogatim vannastavnim sadržajem.

Nastavnički kadar

Naši mladi, nasmejani i kreativni predavači koriste se zabavnim i interaktivnim metodama kako bi časove učinili što zanimljivijim i privlačnijim za polaznike. Fokus je uvek na KONVERZACIJI!

Časovi jezika

Naši kursevi jezika se organizuju u malim grupama od 6 do 8 polaznika, pružajući bolji kontakt između predavača i polaznika i više mogućnosti da se fokusira na individualne potrebe svakog člana grupe.

Pretraživač kurseva
;