Nica

"Biser Azurne obale"

Uči francuski jezik u Nici

Poznata širom sveta zbog svojih predivnih plaža, kulinarskih specijaliteta i karnevala, Nica privlači na hiljade turista tokom cele godine, što ga čini jednim od najidealnijih mesta za boravak.
Moglo bi se reći da Nica ima sve - od srednjevekovne arhitekture siz unutrašnjosti grada i do mnoštva modernih restorana duž obale. Iako je gradska plaža šljunkovita, možete posetiti veliki broj autentičnih peščanih plaža koje se protežu na par kilometara, što znači da sunce, more i opuštanje nikada ne izostaju.
Takođe treba napomenuti da Nice nije samo stari grad i obalu; u jesen 2013. godine je napravljen zeleni park Promenade du Paillon koji se proteže na 30ha zemljišta od cetra grada do mora.
Aerodrom se nalazi u neposrednoj blizini grada na južnom kraju zaliva Anđela, što znači da vas čeka brz i jednostavan transfer do željenog smeštaja.
Odaberite pravi kurs za Vas!

Odaberite kurs po Vašoj želji preko našeg pretraživača!


Pretraživač kursa

5 razloga da odaberete Frilingue

Letnji jezički kamp

17 godina

Internacionalni kamp

Frilingue je uspešnim decenijskim radom dostigao visoku pozicioniranost kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu pružajući priliku polaznicima da se usavršavaju, stiču nova poznanstva i razmenjuju iskustva.

Bezbednost

Naglasak stavljamo na mlade, odgovorne i motivisane strane predavače kreirajući prijateljsku internacionalnu atmosferu i osećaj sigurnosti u bezbednom okruženju.

Lokacije

Naši kampovi se organizuju na veoma atraktivnim lokacijama, orkuženim prirodom i bogatim vannastavnim sadržajem.

Nastavnički kadar

Naši mladi, nasmejani i kreativni predavači koriste se zabavnim i interaktivnim metodama kako bi časove učinili što zanimljivijim i privlačnijim za polaznike. Fokus je uvek na KONVERZACIJI!

Časovi jezika

Naši kursevi jezika se organizuju u malim grupama od 6 do 8 polaznika, pružajući bolji kontakt između predavača i polaznika i više mogućnosti da se fokusira na individualne potrebe svakog člana grupe.

Pretraživač kurseva
;